Een culinair hoogtepunt

Een culinair hoogtepunt

juni 18, 2020 0 Door Robin

Een ervaring om niet te vergeten. Voor echte daredevils. Genaamd: Dinner in the Sky. Het concept werd in 2006 bedacht door Fungroup. Dit bedrijf biedt naast springkastelen, interactieve games, rodeo’s en show-acts ook extreme attracties aan, waar de adredaline bij door je lijf giert! 

Dinner in the Sky is ongetwijfeld een van deze meest unieke ervaringen. Tijdens deze bijzondere ervaring geniet je op honderden meters hoogte van een heerlijk diner bereidt door een sterrenchef. Terwijl je lekker zit te eten heb je een spectaculair uitzicht op de omgeving. Een culinaire beleving op een heel hoog niveau! Letterlijk.  

Wereldwijde ervaring 

Het bestaat al jaren in Nederland. Er zijn al edities geweest in Amsterdam, Rotterdam en Groningen. Onder andere in samenwerking met Holland Casino. Maar Dinner in the Sky is internationaal. Het is op veel plekken in Europa, maar ook daarbuiten, in trek.  Landen als Australië, Japanm China, India, Dubai, Zuid-Afrika, de VS, Brazilië, Mexico en Canada. Echt wereldwijd kun je dus wel stellen!  

Deze bijzondere diners zijn elk uniek in haar eigen soort en passend bij het land.  

Nog niet spectaculair genoeg?  

Wanneer een diner op 100 meter hoogte nog niet spectaculair genoeg is voor je, kun je ook voor de nieuwe ‘in the sky’ varianten gaan. De laatste jaren zijn er meer creatieve concepten bedacht, zoals; lounge in de sky, Beach Bar in The Sky, en zelfs Marriage in the Sky. Hierbij kun je als net getrouwd koppel na de ceremonie naar beneden bungeejumpen. Hoe tof is dat?! 

bijzonder restaurant

Reserveren 

Wanneer het je een super beleving lijkt om lekker te eten, chillen bij een loungebar of een concert meemaken op een fikse hoogte. Reserveer dan via deze link. Als je met je eigen vriendengroep of collega’s dit samen wilt beleven neem dan contact op met Fungroup. En dan zit jij op 100 meter hoogte aan een culinair 4 gangen menu! Vergeet niet even te checken of iemand last heeft van hoogtevrees, en afchecken maar! 

KokenKoken