Een restaurant voor zwaargewichten

Een restaurant voor zwaargewichten

juni 19, 2020 0 Door Robin

bijzonder restaurant: The Heart Attack Grill

Grillen tot je een hartaanval krijgt? Een hartaanval krijgen door het grillen? Wat is dit nou voor rare naam? Heart attack grill, ja je leest het goed. Het feit dat een restaurant met zo’n naam ook nog in Las Vegas noemt, kan niets goeds betekenen. Gelukkig zit er een verhaal achter de naam, dus schrik niet te snel! 

Bij dit bijzondere restaurant lopen de serveersters rond als verpleegkundigen en krijgen de klanten een ziekenhuisjasje aangetrokken. Het is niet de eerste keer dat er een ziekenhuis gerelateerd thema zich voordoet, maar dit is een iets speelsere variant als de vorige. Eenmaal aan tafel wacht je, en geef je je recept aan de verpleegster, beter gezegd, je geeft je bestelling door. Vervolgend wordt deze bereidt door de dokter, de kok.  

Het menu 

Het menu is vrij eenvouding bij Heart Attack Grill: Héél véél hamburgers. Je kunt hier de ‘Bypass-burger’ bestellen, ja lekker toepasselijk. Deze burger is verkrijgbaar is verschillende groottes, de grootste burger telt 20.000 calorieën! Deze is voor mensen die echt een hartaanval willen, want dit is voor de gemiddelde volwassen man een week aan calorieën!! De frietjes zijn zelfgemaakt, genaamd Fat Bastard, moddervet natuurlijk. Bestel wel een hamburger waarvan je zeker weet dat je hem op krijgt, want lukt dit niet, dan krijg je letterlijk billenkoek van de verplegers!  

Zin in een gratis maaltijd? 

In Las Vegas zijn wel meer tentjes waar je voor weinig geld een vette hap kunt scoren. Bij The Heart Attack grill kun je echter gratis eten. Er zit wel één voorwaarde aan verbonden: Je moet minimaal 350 pond wegen (zo’n 159 kilogram)! Ook moet je niet verlegen zijn, want om aan te tonen dat je echt zwaar genoeg bent, wordt de klant naar een enorme weegschaal midden in het restaurant gebracht waar voor iedereen het gewicht wordt bepaald. Tik je de 159kg aan, krijg je een groot applaus en een gratis maaltijd!  

Het is een bijzonder restaurant dat niet bepaald gezond eten serveert. Beter gezegd: het is gewoon heel erg slecht voor je gezondheid als je dit te vaak doet. Dit raad ik dan ook niet aan om te vaak te doen. Er zijn ook hamburgers van normaal formaat die bij een keertje eten geen kwaad doen. Dus voor de beleving is het het zeker waard wanneer je een keer in de stad bent. Wat zeggen ze ook alweer? What happens in Vegas, stays in Vegas! 

KokenKoken