Het dineren van de toekomst

Het dineren van de toekomst

juni 17, 2020 0 Door Robin

Dinner in Motion

Dit restaurant is een van de meest unieke foodconcepten, en dat in ons eigen Nederland! In Eindhoven om precies te zijn. In dit bijzondere restaurant moet je zijn geweest en zeker van jouw checklist afvinken! 

Bij Dinner in Motion wordt uiteten naar een compleet nieuw level gebracht. Je zit hier met maar liefst 35 andere mensen aan één tafel in één ruimte te genieten van een zeven gangen menu. Ideaal voor een personeelsuitje dus! Elke ruimte heeft een apart thema. Door middel van projecties op de muur rondom je, waan je jezelf op een andere planeet: Het dineren van de toekomst, waar eten en technologie samenkomen. Een unieke manier van dineren waarbij je je ogen uitkijkt! 

De ervaring 

Deze bijzondere ervaring begint al bij binnenkomst. Je wordt bij de garderobe ontvangen door een heuse stewardess, deze biedt je gelijk de eerste gang van het diner aan. Vervolgens vervolg je je reis naar de lobby, waar je een drankje kunt nuttigen aan de bar. Hier wordt ook de tweede gang geserveerd. Nadat iedereen zover is, zal de show beginnen… iedereen maakt zich klaar om naar de eetzaal te gaan. Samen met 35 anderen neemt men plaats en wacht in spanning af… 

Tijdens iedere gang worden er tegen de muren, op het plafond en zelfs op en rondom de tafel bijzondere figuren geprojecteerd. Dit allemaal in lijn met wat voor eten er wordt geserveerd. Door deze unieke combinatie van smaak en beeld worden je zintuigen keer op keer op scherp gezet. Wil je weten wat deze combinaties precies inhouden? Ontdek het zelf en ga op een heel bijzondere reis! 

bijzonder restaurant nederland

Uniek concept 

Dit is wellicht een van de meest bijzondere restaurantconcepten. Het eten, de projectiebeelden, de muziek, de bediening: het is een echte show. Alles is op elkaar afgestemd, wat het juist zo goed maakt. Deze hele belevenis is een heel unieke beleving en dit komt wel een beetje terug in de prijs. Het is wat aan de ‘hogere kant’ maar wel de moeite waard denk ik, als je kijkt wat je ervoor krijgt. Ben je ooit in ‘de lichtstad van Brabant’? Pak dan dit unieke restaurant ook even mee!  

KokenKoken